LOGO

Het Kennis Instituut

Ir. Menno van der Hurk en Elleke E. Kremer

- Home - Behandeling - Informatie - Contact
-Lakhovsky
-Rife
-Violet Ray
-E- Acupunctuur
-Stralingsmeting
-Consult
-Coloidaal Zilver
-Zuurstof therapie

Over Georges Lakhovsky

lah1

Dr. Lakhvosky leefde van 1869 tot 1942. Hij ontdekte dat alles dat leeft een bepaalde trilling heeft.

Samen met Nikola Tesla onwtikkelde hij in 1931 zijn trillingsmachine waarbij het lichaam in een bepaalde trilling wordt gebracht. Door de verschillende ringen wordt een heel scala van lichaams-eigen trillingen voortgebracht.

De patient neemt plaats tussen de ringen (zie hiernaast) en dwingt het lichaam gedurende 20 minuten in een gezonde trilling te komen. Het lichaam krijgt hierdoor de mogelijkheid om zichzelf te genezen. Of althans dat was de theorie van Tesla en Lakhovsy. Na verschillende machines te hebben voortgebracht is daarom aan verschillende universiteiten een clinisch onderzoek gadaan naar kanker patienten. Voornamelijk mensen die door de reguliere behandeling waren opgegeven. De resultaten waren 100% genezing. Deze studies zjin allemaal op het instituut in te zien. In de jaren 20 waren er tientallen artsen die met de apparatuur van Lakhovsky zijn gaan werken. Deze artsen zijn in de loop van een jaar allemaal vrijwel hun volledige praktijk kwijtgeraakt om dat veel patienten genazen en niet terug kwamen. Na een jaar is men om de tafel gaan zitten en hebben deze artsen unaniem besloten de apparaten bij het oud vuil te zetten en weer over te stappen op dure operaties en dure medicijnen omdat dit financieel gezien veel meer oplevert. Het was niet de bedoeling dat mensen voor de kostprijs van een beetje stroom zouden genezen van uiteenlopende ziektebeelden.

Behandeling
De behandeling bestaat uit iedere dag 15-20 minuten tussen de ringen gedurende minimaal 3 weken. De meeste behandelingen duren 2-3 maanden voordat het gewenste resultaat is bereikt.

Dr. Georges Lakhovsky en zijn machine

machine
original

Een originele Lakhovsky machine (foto hiernaast) is jarenlang bestudeerd door Dr. Wayne F Ripley die vervolgens een “Lakhovsky compliant Multiwave” heeft ontwikkeld die wij binnen het instituut gebruiken. De exacte bemating van de ringen, de koperen spoelen en natuurlijk de interne werking van de machine zijn exact gelijk aan de orginele machine van Dr. Lakhovksy.

De Machine van het Kennis Instituut

sparks

De orginele machine waarop de replica is gebaseerd

De machine maakt gerbuik van hoog voltage, hoog frequente energie die door het lage amperage niet gevaarlijk is voor mensen. Apparatuur kan wel behoorlijk storen van deze energie, dus mogen er geen apparaten tussen de ringen worden gebruik. Hierdoor kan een patient met een pace-maker geen gebruik maken van de machine en kan je ook niet met een mobiele telefoon tussen de ringen gaan zitten.

Hiernaast ziet u de originele machine van Dr Lakhovsky, daaronder een foto van twee machines die eenzelfde soort bliksem genereren. Overigens wordt bij behandeling de machine zo afgesteld dat er geen vonken van de ringen afslaan.

 

sparks_new
[Home] [Behandeling] [Informatie] [Contact]