LOGO

Het Kennis Instituut

Ir. Menno van der Hurk en Elleke E. Kremer

- Home - Behandeling - Informatie - Contact
-Lakhovsky
-Rife
-Violet Ray
-E- Acupunctuur
-Stralingsmeting
-Consult
-Coloidaal Zilver
-Zuurstof therapie

Dr. Royal Raymond Rife

Op het instituut zijn diverse orginele Rife lampen, exacte replica’s van het model van Dr. Royal Raymond Rife uit 1939. Behandelingen met Rife appratuur zijn aan het instituut nog in ontwikkeling en dus nog experimenteel. Overigens is de behandeling met behulp van Rife apparatuur overal in de wereld nog in ontwikkeling.

Er zjin verschillende behandelaars die Rife lampen aansluiten op een multiwave: dit is pertinent niet de bedoeling. Behandeling dient te geschiedden op specifieke frequenties.  Het probleem hierbij is dat de juiste frequentie specifiek moet worden gevonden. Er is een lijst is van frequenties van virussen van Dr. Rife zelf.

Twee problemen hierbij zijn dan

  • u moet weten welk virus u onder de leden heeft
  • van dat virus moet de frequentie bekend zijn.

Vandaar dat we deze behandeling als experimenteel aanmerken omdat lang niet altijd bepaald kan worden welk virus of welke virussen u precies heeft en ook moeten dan de frequenties bekend zijn. Meer onderzoek is nodig, maar aangezien de behandeling geen bijwerkingen kent kunt u hier wellicht aan meewerken. Aan de behandeling zijn daarom ook (nog) geen extra kosten verbonden.

rife
rifelamp

De orginele “Phanotron” rife lamp van het Kennis Instituut

hhrife

Een handzame versie van de Rife lamp, aanwezig op het instituut.

[Home] [Behandeling] [Informatie] [Contact]